Support på EKG og Spirometri

Kørsel/Zonetakst:
-kunder med service abb. = 1.850kr (hele DK)
-kunder uden service abb. = 2.220kr (hele DK)

Timepris:
-kunder med service abb. = 800kr
-kunder uden service abb. = 960kr

Fastpris installalation (on site):
-op til 10 maskiner = 4.000kr
-pr. ekstra maskine = 400kr

Fastpris installation (Remote):
-kunder med service abb. = Gratis remote assistance
-kunder uden service abb. = 1.500kr (op til 3 maskiner. Ellers kræves besøg)

Service abb.:
-pris = 1.750kr/år

*Alle priser er eksl. moms

 

Vigtig information til Alere kunder.!

 

Alere AS indgår samarbejde med DINadmin.dk på support af EKG & Spirometri, pr 15. December 2016
For at kunne tilbyde den bedst mulige service og rådgivning, både i forhold til køb af nyt udstyr og ikke mindst installation, support og vedligehold af udstyr efter indkøb, har Alere AS valgt at indgå samarbejde med DINadmin.dk

 

Hos Alere AS vil du som hidtil stadig få den bedste rådgivning, når dine behov indenfor disse typer apparater skal opfyldes, men grundet DINadmin.dk‘s flerårige erfaring og høje serviceniveau indenfor installationer, support og vedligehold af EKG og Spirometri, har vi valgt at indgå samarbejde og overdrage dette til dem.

Har du allerede en support aftale med Alere AS, på dine apparater, betyder det at du uændret kan rekvirere assistance hos DINadmin.dk indenfor de retningslinjer som er beskrevet i din eksisterende support aftale.

Har klinikken ikke en support aftale, anbefaler Alere AS, at du eller din klinik kontakter DINadmin.dk for oprettelse heraf.

Man vil fortsat også kunne få support hos DINadmin.dk, uden support aftale, men den udførte support vil i så fald  blive faktureret til faktiske timepris som p.t er 960kr pr. påbegyndt time.

Din lokale Alere konsulent vil altså efter den 15. December 2016 således ikke længere vil være til disposition for support vedrørende installationer og eventuelle software problematikker.

For en god ordens skyld, vil vi oplyse, at daglige udfordringer/problemer med EKG og Spirometri ikke er omfattet af almindelige garantiforhold eller andre indgået aftaler (f.eks. med EPJ udbyder el.lign.), derfor anbefaler Alere AS, at du/I indgår en support aftale med DINadmin.dk

 

Alere AS anbefaler dette, set i lyset af at Alere AS ønsker at vore kunder altid skal have tilgang til den bedste og mest professionelle it support på EKG og spirometri.

Iwona Maj Orgasm Webcam Iwona Bonnie Vs Rocco Evilangel Com Blonde Mom Sexy Feet Come Take Lick My Heigh Boots Feet In Jeggings Look At Those Soft Tits