Koncept & idé

Idégrundlaget bag DINadmin.dk er at give mindre og mellemstore lægehuse mulighed for at have deres egen IT-tekniker. Det har tidligere ikke kunne svare sig økonomisk for de fleste lægehuse, at have en fastansat IT-tekniker, men med pulje-administration fra DINadmin.dk er det nu muligt.

Konceptet med Pulje-administration, er at samle en pulje af mindre lægehuse så puljen passer med hvad en IT-tekniker kan administrere. Lægehuset betaler kun for det antal Pc’er de har og kan frit benytte deres dedikerede IT-tekniker.

Virksomhed med 80 PC’er

forkl_Virk80

PULJE-administration med 80 PC’er
(fordelt på flere klinikker)

forkl_PA80

 *Samme udgift, samme fordele, samme opgaverammer.

Med andre ord, kan man sige, at konceptet går ud på, at en mindre gruppe læger går sammen om at ansætte deres egen Tekniker, som de så deles om og kan benytte frit, sammen med alle de andre fordele. DINadmin.dk finder blot de andre læger til puljen for jer..
–Så enkelt kan det siges, i alt sin helhed.!

 

Hos DINadmin.dk har vi fuld fokus på at servicen skal være markedets bedste. Et lægehus der er med i en pulje kan derfor ringe direkte til deres IT -tekniker og få installeret, opdateret, implementeret nyt udstyr, fejlfundet m.m. med det samme, både indenfor normal åbningstider, eller efter aftale også EFTER kl. 16.00 på hverdage, samt i weekenderne.

 

TOTAL IT-frihed!! -Er dit lægehus med i vores pulje-administration, har I jeres IT-tekniker lige ved hånden. Hvis et problem opstår, lige fra et defekt tastatur til total PC/Server-nedbrud, kontakter i jeres tilknyttede tekniker direkte og han er med det samme i gang med opgaven. Lægehuset skal ikke tænke på økonomi i form af zonetakster, timeløn eller lignende, ALT er med pulje-administration inkluderet i abonnementet.


… Bare fordi det lyder for godt til at være sandt, behøver det ikke at være det!