Introduktion til Pulje-administration

HVORFOR PULJE-ADMINISTRATION.?

I 2008 startede vi ud med en mindre gruppe lægehuse, for at teste løsningen med PULJE-administration. Vi ville sikre os, at når man tilbød at lægehusene i en pulje kunne benytte en tekniker frit, så kunne vi fuldt ud holde hvad vi lovede og dermed sikre at kunderne var glade og tilfredse med både servicen og økonomien i det hele. Vi har nu testet løsningen siden 2008 og kan med ro i sindet, grundet vores meget positive oplevelser og tilbagemeldinger, tilbyde løsningen til hele landets lægehuse. (læs evt. ”hvad kunderne siger” her på hjemmesiden)

 

DET ER ÆRLIG SNAK.!

Åbenhed og ærlighed er vigtigt for både jer og os. Vi taler åbent om økonomien i vores løsning, både fra lægehusets side, men også fra vores. –Vi forklarer gerne om teknikerens løn, alle jeres besparelser og HELHEDEN i det økonomiske, og vi famler ikke i blinde.. Vi har både mange års erfaring og indsigt i lægehusenes udgifter. Det er disse, som danner basis for vores forklaringer.

 

ER DET SÅ KUN COMPUTERNE MAN KAN FÅ HJÆLP TIL.?

Nej, din dedikerede tekniker hjælper gerne med mange andre ting såsom hjemmeside, e-mail, digitale signature, opsætning af patienttalve.dk, IP-telefoni og meget andet. Teknikeren kan også være tilstede ved byggemøder, give kursus i sikkerhed, eller fx. være behjælpelig med din hjemmearbejdsplads og da der med Pulje-administration ingen begrænsning er på hverken antal besøg eller timer, får klinikken aldrig uventede udgifter til drift, vedligehold eller support i deres klinik.

 

HVILKE PRODUKTER KAN DINadmin.dk LEVERE.?

Vi leder konstant efter besparelser klinikkerne kan få med denne løsning og sætter en ære i at finde flere. Derfor udvides vores produktliste løbende i takt med at der enten opstår et behov hos jer, eller at vi kan finde besparelser på jeres nuværende behov. Vi er derfor, siden opstarten i 2008, også blevet leverandøre af bl.a. IP-telefoni og fjernbackup, vi har udviklet patienttavle.dk og har flere spændende initiativer i støbeskeen, alt sammen med det primære formål, at pulje-kunderne ville opleve store besparelser.. Og det HAR givet store besparelser, som alle stadigt og fremadrettet har glæde af.

 

Erfaringer med total-løsninger til lægehuse siden 1998.. Over 200 læger + personale, anbefaler Pulje-administration fra DINadmin.dk

Post navigation